Full Moon háže lano těm před debutem: 1Band2Play 2019

Full Moon háže lano těm před debutem: 1Band2Play 2019 Ful Moon

Full Moon a festival Colours of Ostrava znovu hledají hudební talenty – sólisty, dua, kapely i superkapely, ansámbly a další hudební projekty. „Skládáte hymny ve zkušebně nebo na laptopu, ale ještě nemáte venku první velkou desku?” ptají se pořadatelé. Vítěz se zařadí po bok těch předešlých – Báry Zmekové, Kaplan Bros., Pandoo, Ette Enaka nebo loňské Guilty Echoes.

Hlavní cena, ptáte se? „A co hned dvě – vystoupení na letošním ročníku Colours of Ostrava a vydání debutového alba, které zaštítí právě magazín Full Moon,” odpovídají. Nahrávky (max. 2 skladby ve formátu mp3) je možné do 4. března začít posílat na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Jako předmět emailu uveďte 1BAND2PLAY2019, samotné nahrávky pak posílejte přes Úschovnu, WeTransfer nebo podobné služby. Z nahrávek, které dorazí do půlnoci 4. dubna, budou porotou složenou z redaktorů magazínu, dalších aktivních hudebních novinářů, někdejších vítězů soutěže, zástupců Colours of Ostrava a aktivních hudebníků vybráni tři postupující. Ti společně odehrají své sety ve finále soutěže, které proběhne začátkem května v Praze.

Koncert finalistů proběhne v dubnu.

Colours of Ostrava, Ostrava – Dolní oblast Vítkovice, 17.–20. 7. 19

    vychází za podpory
    EEA and Norway grants
    Ministerstvo kultury ČR
    Nadace Český hudební fond
    NADACE ŽIVOT UMĚLCE

    Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.